Het ontstaan van [Sier & Sfeer]

Zolang ik me kan herinneren ben ik bezig geweest om dingen te creŽren. Als kind vond ik het al heerlijk om urenlang mijn fantasie vorm te geven in allerhande knutselwerken.
Later ontdekte ik mijn voorliefde voor bloemen en de ongekende mogelijkheden om hiermee te werken. Bloemen op tafel laten mij thuis voelen en geven gasten een stralend welkom.

In de loop der jaren heb ik een eigen stijl ontwikkeld die wel omschreven wordt als 'sierlijk modern'. Dat betekent zoveel als de bloemen in hun oorspronkelijke schoonheid laten, met weinig toeters en bellen. De gekozen kleurcombinaties zijn doorgaans rustig van aard.

Toen er steeds vaker vraag kwam om bloemwerken naar wens te maken, heb ik besloten mijn creativiteit ook voor anderen open te stellen. Hierbij gebruik ik naast verse bloemen ook houdbare materialen.


De betekenis van [Sier & Sfeer]

sier {uitspraak: sir; zelfst.naamw.}
voor de sier (= als versiering); goede sier maken met (= een gunstige indruk maken met (iets)); decoratie; praal; pracht
sfeer {uitspraak: sfer; zelfst.naamw.}
de indruk die een bepaalde plaats wekt; hoe het voelt om in een bepaalde omgeving te zijn; in hoger sferen zijn (= zitten te dromen); ambiance; stemming; entourage

Kortom: [Sier & Sfeer] zorgt met een decoratie op maat voor een bijzondere ambiance.


Werkwijze [Sier & Sfeer]

Wanneer u uw feest, woning of zaak wilt laten aankleden, wordt een bezoek gebracht aan de locatie, en samen bekeken wat de wensen en mogelijkheden zijn. Zowel qua stijl, kleur als te gebruiken materialen. Zodat de decoratie goed in de omgeving past en optimaal tot zijn recht kan komen, precies zoals u het wenst.
Het is ook mogelijk om vazen of potten voor een bepaalde tijd te huren. Zo heeft u telkens een andere decoratie, zonder investeringen van de aankoop.